Random Posts

Ζήρια - Anakalypste To Boyno Zhreia Sthn Korin8ia Clickatlife

Ζήρια - Anakalypste To Boyno Zhreia Sthn Korin8ia Clickatlife. Εχει δοθεί εντολή εκκένωσης των χωριών της ζήριας και της άνω ζήριας ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα . Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας . Τα πύρινα μέτωπα είναι πλέον τρία. Σ΄εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην αιγιάλεια, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στη ζήρια.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας . Σάββατο, 31 ιουλίου 2021 15:01. Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας και έχει θέσει σε συναγερμό την .

Panoramikh 8ea Toy Xionodromikoy Kentroy Toy Oroys Zhreia Fwtografia Xionodromiko Kentro Zhreias Tripadvisor
Panoramikh 8ea Toy Xionodromikoy Kentroy Toy Oroys Zhreia Fwtografia Xionodromiko Kentro Zhreias Tripadvisor from media-cdn.tripadvisor.com
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Έχουν καεί τέσσερα σπίτια ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα. Σ΄εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην αιγιάλεια, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στη ζήρια. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021 15:01. Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Εχει δοθεί εντολή εκκένωσης των χωριών της ζήριας και της άνω ζήριας ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα . Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας και έχει θέσει σε συναγερμό την . Τα πύρινα μέτωπα είναι πλέον τρία.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη.

Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Έχουν καεί τέσσερα σπίτια ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021 15:01. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Εχει δοθεί εντολή εκκένωσης των χωριών της ζήριας και της άνω ζήριας ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα . Σ΄εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην αιγιάλεια, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στη ζήρια. Τα πύρινα μέτωπα είναι πλέον τρία. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας και έχει θέσει σε συναγερμό την .

Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Έχουν καεί τέσσερα σπίτια ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα. Σ΄εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην αιγιάλεια, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στη ζήρια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας και έχει θέσει σε συναγερμό την .

Ta3idi Sthn Katafyth Zhreia Ths Oreinhs Korin8ias Cnn Gr
Ta3idi Sthn Katafyth Zhreia Ths Oreinhs Korin8ias Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Τα πύρινα μέτωπα είναι πλέον τρία. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας και έχει θέσει σε συναγερμό την . Έχουν καεί τέσσερα σπίτια ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα. Σ΄εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην αιγιάλεια, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στη ζήρια. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας . Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας.

Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας .

Εχει δοθεί εντολή εκκένωσης των χωριών της ζήριας και της άνω ζήριας ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα . Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας . Τα πύρινα μέτωπα είναι πλέον τρία. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης. Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Σ΄εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην αιγιάλεια, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στη ζήρια. Έχουν καεί τέσσερα σπίτια ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021 15:01. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας και έχει θέσει σε συναγερμό την .

Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021 15:01. Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Σ΄εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην αιγιάλεια, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στη ζήρια.

Megalh Zhreia Kyriakh 1 11 A O S
Megalh Zhreia Kyriakh 1 11 A O S from aos.gr
Σάββατο, 31 ιουλίου 2021 15:01. Σ΄εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην αιγιάλεια, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στη ζήρια. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας και έχει θέσει σε συναγερμό την . Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας . Έχουν καεί τέσσερα σπίτια ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα. Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Τα πύρινα μέτωπα είναι πλέον τρία.

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας και έχει θέσει σε συναγερμό την .

Έχουν καεί τέσσερα σπίτια ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας . Τα πύρινα μέτωπα είναι πλέον τρία. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021 15:01. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης. Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Εχει δοθεί εντολή εκκένωσης των χωριών της ζήριας και της άνω ζήριας ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα . Σ΄εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην αιγιάλεια, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στη ζήρια. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας και έχει θέσει σε συναγερμό την .

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter